, , ,

Sectigo SMIME Organization Validation Multipurpose (OVM)


Pretul afisat contine TVA (19%).

239,94 lei

Compara

Sectigo SMIME ORGANIZATION VALIDATION MULTIPURPOSE (OVM)

SECURE EMAIL ENCRYPTION SOLUTIONS

Certificate S/MIME

Folosind criptarea și semnăturile digitale, certificatele S/MIME (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions) asigură securitatea, confidențialitatea și integritatea e-mailului. Certificatul S/MIME utilizează cheia publică a destinatarului pentru a cripta mesajul și numai cheia privată a destinatarului poate decripta mesajul. Acest lucru permite expeditorului să aibă încredere că mesajul de e-mail semnat va fi citit numai de către partea vizată, iar destinatarului să verifice integritatea și originea revendicată a mesajului.

Este esențial atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice să securizeze comunicațiile prin e-mail și să asigure integritatea mesajului. Indiferent dacă sunteți o persoană fizică, un startup, o întreprindere mică sau o întreprindere, Sectigo oferă opțiuni de certificat de e-mail S/MIME care vă vor satisface nevoile.

Sectigo este un important furnizor de certificate S/MIME, iar certificatele noastre de e-mail securizate sunt acceptate de toate aplicațiile de e-mail majore, inclusiv Microsoft Outlook, Exchange, Apple Mail, sistemele de operare mobile populare și multe altele.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

login
Bună,
Cum pot ajuta?