, ,

Sectigo EV Code Signing Certificate


Pretul afisat contine TVA (19%).

3.492,99 lei

Compara

Sectigo EV Code Signing Certificate

Afirmați identitatea maximă a editorului, obțineți un impuls de la Microsoft SmartScreen cu Sectigo EV Code Signing.

Certificatul Sectigo Extended Validation Code Signing este modalitatea supremă de a vă semna scripturile și executabilele. Afirmați identitatea maximă a editorului datorită validării extinse efectuate de Sectigo înainte de emitere. Nu numai că descărcările dvs. vor evita să fie semnalate de browsere și programe antivirus, dar vor primi și o creștere a reputației din filtrul Microsoft SmartScreen. Nu există altă modalitate de a realiza acest lucru, ceea ce face să fie aproape o necesitate pentru dezvoltatorii de software parveniți.

Ce este semnarea codului?

Un certificat de semnare a codului vă permite să atașați o semnătură digitală pe un script sau pe un executabil, dovedind utilizatorilor finali că software-ul dumneavoastră poate fi descărcat și instalat în siguranță. Când computerul unui utilizator primește fișierul semnat, acesta poate verifica autenticitatea semnăturii pentru a se asigura că știe cine a semnat-o și dacă produsul final a fost modificat.

Unul dintre avantajele cheie ale semnării codului este că reduce avertismentele de securitate pentru utilizatorii dvs., făcându-le utilizatorilor să vă instaleze software-ul mai ușor și mai rapid.

Mulți oameni compară semnarea codului cu împachetarea plastică care acoperea software-ul fizic atunci când era achiziționat de la un magazin cu amănuntul. Această împachetare vă permite să știți dacă software-ul a fost modificat. Semnarea codului este similară. Vă ajută să vă asigurați că software-ul nu a fost manipulat, afirmând integritatea software-ului și identitatea dezvoltatorului.

Vedeți acest avertisment de browser? Acesta este semnul morții pentru orice program. Oamenii au încredere în browserele lor pentru a le menține în siguranță, așa că atunci când primesc un avertisment despre lipsa identității unui editor sau lipsa de integritate a programului, ei ascultă. Semnarea codului este singura modalitate sigură de a evita aceste tipuri de avertismente.

Semnează-ți digital scripturile și executabilele pentru a afirma identitatea editorului și pentru a asigura integritatea fișierului.

Certificatul Sectigo Code Signing este unul dintre cele mai de încredere certificate de semnare digitală utilizate astăzi de dezvoltatorii de software și ingineri.

Cum funcționează semnarea codului?

O semnătură digitală este de fapt doar un șir de litere și numere care pot fi atașate unui fișier sau program. Când se adaugă semnătura, programul și semnătura sunt ambele hash și acea valoare hash, împreună cu programul semnat, sunt apoi puse la dispoziție pentru descărcare.

Când un client decide să descarce software-ul, browserul său va arunca o privire asupra semnăturii digitale și o va autentifica; odată ce se face acest lucru, browserul va efectua aceeași funcție hash și va compara valoarea cu cea livrată cu programul. Dacă cele două valori se potrivesc, fișierul nu a fost modificat.

Acest lucru poate fi determinat cu încredere datorită modului în care funcționează hashingul. Hashing este practica de mapare a datelor de orice lungime la o ieșire cu lungime fixă. De exemplu, SHA-256 este algoritmul de hashing standard utilizat în SSL/TLS. SHA-256 emite hashuri cu o lungime de 256 de biți, acesta fiind de obicei reprezentat de un șir hexazecimal de 64 de caractere. Nu există două date care pot produce aceeași valoare hash. Dacă o fac, aceasta se numește o coliziune și face ca întreg algoritmul de hashing să fie lipsit de valoare.

Clienții au nevoie de două lucruri înainte de a vă descărca software-ul

Înainte ca cineva să vă descarce software-ul, are nevoie de două asigurări:

Trebuie să știe că software-ul a fost dezvoltat de o parte reputată
Ei trebuie să știe că software-ul nu a fost modificat sau manipulat

Doar un certificat de semnare de cod poate realiza acest lucru. Adăugând semnătura digitală la scriptul sau executabilul dvs., vă dovediți atât identitatea, cât și monitorizați fișierul pentru compromis. Aceste asigurări sunt diferența dintre conversia și pierderea unei descărcări.

Pe ce platforme mă pot conecta?

Certificatele Sectigo Code Signing sunt compatibile cu o gamă largă de tipuri majore de fișiere:

  • Adobe AIR
  • Aplicații și plug-in-uri Apple
  • Obiecte Mozilla
  • Microsoft Authenticode
  • Microsoft VBA
  • Java
  • Macro-uri MS Office
Categorii: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

login
Bună,
Cum pot ajuta?